НОВИНИ

Synology представи DiskStation DS2419+ Понеделник, 25 Февруари 2019

-

Synology Inc. пусна модела DiskStation DS2419+, десктоп NAS с 12 дискови гнезда, който помага на малки и средни компании да се справят с нарастващия обем данни от множество приложения. IT администраторите могат да си отдъхнат от необходимостта постоянно да осигуряват хранилище за все повечето бизнес информация.

Не всеки малък и среден бизнес разполага с обособено сървърно помещение, където да разгърне своята IT инфраструктура. DS2419+ е проектиран да подпомогне развитието на бизнеса без излишни усилия като осигури обширно и скалируемо решение за съхранение, което е готово за интегриране във всяка офис среда.

Ключови възможности на DS2419+:

  • Обширно и скалируемо пространство за съхранение, което е еквивалентно на предлаганото от стандартните сървъри за шкаф: с поддръжката на 12 дискови гнезда в едно дескоп шаси DS2419+ осигурява значително пространство, което отговаря на капацитета на 2U рак сървър. Капацитетът може да бъде допълнително разширен до 336TB при свързване на един разширителен модул DX1215.
  • Четириядрен процесор и разширяема до 32GB DDR4 памет: четириядреният процесор с честота 2.1 GHz може безпроблемно да се справи с различни задачи за съхранение на данни, а стандартния обем от 4GB DDR4 SODIMM може лесно да бъде увеличен до 32GB.
  • Поддръжка на опционален мрежов контролер или M.2 NVMe/SATA SSD M2D18 адаптер посредством PCIe 3.0 слот: потребителите могат да избират между различни опции за разширение в зависимост от нуждите си. В допълнение на четирите вградени 1GbE порта е налична опционална мрежова карта, която може да осигури пропускателна способност от 1,700 MBps. Друга опция е M.2 NVMe/SATA SSD адаптера, M2D18, който спомага за увеличава на IOPS производителността при случайни операции.
  • Усъвършенствана файлова система Btrfs с поддръжка на 65,000 системни снапшота и 1,024 снапшота за споделена папка: използвайки възможностите на файловата система Btrfs, DS2419+ поддържа най-модерна снапшот технология. Планираната, почти мигновена защита на данните подсигурява бизнес данните в споделени папки и виртуалните машини в iSCSI LUNs, което ги предпазва и спасява в случай на инцидент или повреда.

азширената гаранция на Synology (EW202) може да бъде закупена с модела DS2419+, при което хардуера получава 5-годишно покритие на рисковете от дефектиране.

За повече информация за модела DS2419+, моля посетете https://www.synology.com/products/DS2419+ .