НОВИНИ

INFORTREND представи SAS-TO-SAS RAID устройство с двоен контролер Неделя, 28 Януари 2007

- Санта Клара, Калифорния, 28-ми януари 2007 – фокусирайки се върху нарастващия пазар на SAS технологии, експертът при RAID системите за съхранение на данни Infortrend представи най-новата си подсистема с допълнителен контролер - EonStor® (ES) S12S-R1032 – част от продуктовата линия SAS-to-SAS устройства. Със своя multi-lane SAS хост интерфейс, S12S надминава SCSI-320, осигурява несравнима скорост на шината и възможности за обработка, като същевременно поддържа големи масиви от устройства за съхранение на данни към приложения за интензивна обработка на информацията. Системните интегратори могат да изградят ценово и производително ефективни решения за съхранение на данни, използвайки несравнимите като достъпност на информацията SAS драйвове за критични приложения и ценово ефективните SATA драйвове за near-line бекъп решения.

EonStor S12S-R1032 разполага с четири SAS хост свързващи порта (SAS x 4), осигуряващи скорост на шината от 12Gb-per-second. S12S, със своя SAS порт за разширение, има възможност за свързване на 3 SAS JBODs за увеличаване на капацитета за съхранение на данни до 48TB, ако използва еднотерабайтови SATA драйвове. Както всички EonStor продукти, така и двете нови подсистеми разполагат с пълните RAID функционалности, включително RAID6, за да гарантират максимално защитата на данните и тяхната достъпност.


„Infortrend е известна с това, че предлага решения за съхранение на данни, използващи най-новите достижения при технологиите за обработка на информация”, каза Куот Лин, старши маркетинг директор на Infortrend Technology Inc. „Едновременно с естествения процес по преминаване от SCSI-320 към SAS технологии, ние предлагаме продукти, които осигуряват повишена производителност и гъвкавост и отговарят най-точно на нуждите на нашите потребители.”

Целеви пазари и употреба
EonStor S12S е идеалното решение за приложения за съхранение на данни, изискващи гарантирана скорост на трансфер като обработка на изображения, архивиране чрез SATA устройства, ценово ефективен бекъп или като second-tier системи за съхранение на данни, онлайн транзакции в рамките на мрежата в една компания, използвайки SAS дискове, или във всяка друга ситуация за защита на информация, която изисква висока производителност и RAID сигурност.


EonStor S12S-R1032 характеристики
• 2U, 12-bay, двоен контролер SAS към SAS/SATA RAID подсистема
• Четири SAS хост свързващи порта (SAS x 4), осигуряващи 12Gb-per-second за високоскоростен трансфер
• Пропускателна способност на системата от над 760MBps
• Multi-lane SAS канали за разширение
o Възможност за свързване на 3 SAS JBODs за увеличаване на капацитета за съхранение на данни
o Инсталиране на максимум 48 драйва за общо 48TB капацитет, използвайки еднотерабайтови SATA хард драйвове
• Възможност за поместване на SAS/SATA дискови устройства в една кутия – изберете SAS драйвовете за критични приложения и SATA драйвовете за near-line бекъп
• Поддръжка на RAID ниво - 0, 1(0+1), 3, 5, 6, 10, 30, 50, 60


Наличност
EonStor S12S-R1032 е достъпен за потребителите чрез световна мрежа от OEM и дистрибутори на Infortrend.



За Infortrend
Фокусирана върху технологиите за съхранение на данни с RAID от основаването си през 1992, Infortrend проектира, произвежда и продава междуплатфромени и високопроизводителни RAID решения. Компанията е специализирана в изработката на системно осигуряване, дрйвери, ASIC дизайн и разработка на RAID контролери и подсистеми, които са подходящи за мрежа за съхранение на данни (SAN) и поддържат Fibre Channel, SCSI, ATA и SATA интерфейси. Проектирани да бъдат гъвкави, ценово ефективни и богати на възможности, продуктите на Infortrend са достъпни чрез световна мрежа от OEM и дистрибутори. Компанията е основана през 1993г. Акциите на Infortrend се търгуват на Тайванската стокова борса. За повече информация посетете www.infortrend.com.
###
Infortrend, EonStor и RAIDWatch са търговски марки или запазени търговски марки на Infortrend Technology, Inc. Всички останали марки са собственост на съответните фирми.