НОВИНИ

Infortrend EonStor Cube е система за съхранение на данни в tower или desktop вариант. Петък, 10 Септември 2004

- АМСТЕ ДАМ, Септември 10, 2004. Днес на изложението IBC, специализираната в RAID решения компания InfortrendR представи подсистемата EonStor A08U-C2410 RAID (“Cube”) в приспособим desktop или tower форм-фактор към своята линия Serial ATA (SATA) RAID дискови масиви. A08U-C2410 е първият SATA-II дисков масив от Infortrend и предлага пълна съвместимост чрез поддръжката на SATA-I и паралелни ATA устройства в допълънение към най-новите SATA-II твърди дискове и възможност за native command queuing (NCQ).

Новият приспособим Cube осъществява чрез каскадното последователно свързване на до четири устройства максимума за вашите нужди, като същевременно може да се достигне капацитет до 12TB. С неговия атрактивен дизайн, ергономични поставки за дисковите устройства, с бутон за изваждане и ключалки, а също и с цената си, EonStor A08U-C2410 е идеален за приложения за директно свързан дисков масив, използвани в цифровите медии, излъчването в реално време, генерирането на медицински изображения и охранителни системи.

“Infortrend се вслуша в нашите нужди и проектира иделното SATA-II RAID решение за търговията с цифрово съдържание.” - смята Tom Ellis, бизнес-директор за Европа към Bell Microproducts Europe. “Ние сме особено приятно изненадани от възможността за приспособимост на системата към индивидуалните нужди на потребителите и тяхната работна среда.”

“Infortrend продължава да бъде лидер в индустрията с иновативния RAID дизайн за съхранение на данни.” - казва Simon Broadbent, директор-продажби на Infortrend в Европа. “Предлагайки високопроизводителни възможности като поддръжката на дялове, по-големи от 2TB и интелигентно управление на ATA устройства, ви дава защита от грешки и скалируемост за малки и средни корпоративни и ведомствени инсталации.”

Подсистемите EonStor RAID предлагат несравнима гъвкавост с капацитет до 64TB на логическо устройство (LD); множество RAID конфигурации, всяка с различни нива на RAID; възможност в реално време за добавяне, копиране и смяна на устройства; конфигурируем режим на оптимизация; създаване на LD във фонов режим; подрръжка на mutli-host. Голям брой RAID нива, включващи 0, 1(0+1), 3, 5, 10, 30, 50, JBOD и NRAID.

Възможности на EonStor A08U-C2410
Ключовите възможности на подсистемата EonStor включват:
a.. Два двойно свързани U320 SCSI host канала с VHDCI конектори
b.. Интелигентно обслужване на ATA устройства
c.. Host-side, multi-path балансиране на натоварването
d.. Приспособима tower или desktop подсистема
e.. Десктоп конфигурация с възможност за разширяване на капацитета




За Infortrend
Фокусирана върху технологиите за съхранение на данни с RAID от основаването си през 1992, Infortrend проектира, произвежда и продава междуплатфромени и високопроизводителни RAID решения. Компанията е специализирана в изработката на системно осигуряване, дрйвери, ASIC дизайн и разработка на RAID контролери и подсистеми, които са подходящи за мрежа за съхранение на данни (SAN) и поддържат Fibre Channel, SCSI, ATA и SATA интерфейси. Проектирани да бъдат гъвкави, ценово ефективни и богати на възможности, продуктите на Infortrend са достъпни чрез световна мрежа от OEM и дистрибутори. Акциите на Infortrend се търгуват на Тайванската стокова борса.

Infortrend, EonStor и RAIDWatch са търговски марки или запазени търговски марки на Infortrend Technology, Inc. Всички останали марки са собственост на съответните фирми.