НОВИНИ

ARECA ъпгрейдва 4/8-портовите контролери. Вторник, 20 Юни 2006

- Тайпе, Тайван, 20 юни 2006 - Areca Technology Corporation, световен разпространител на PCI-X, PCI-Express SATA ll RAID адаптери, услуги и клиентски решения, днес оповести ъпгрейда на своята 4/8-портовата кеш памет от 128MB на 256MB. Тази високоскоростна кеш памет ще оптимизира работата на RAID производителността.


Между шести и десети юни 2006 на изложението Computex Areca представи на своя щанд 4/8-портови продукти и в отговор на многобройните запитвания на клиенти за по-голяма кеш памет при сериите Areca-1110/1120/1210/1220, днес компанията обяви ъпгрейд от 128MB на 256MB. Количеството памет ще повлияе на производителността на много приложения. Обичайно, повече кеш памет гарантира по-бързата работа за вашето приложение. Затова ъпгрейдът на паметта на 4/8-портовия SATA ll RAID адаптер ще увеличи ползите за крайния потребител.

„Скоростта на кеш паметта има най-голям ефект върху производителността на ARC-1120, също така добра производителност и при дисковите конфигурации”, твърди Tweakers – най-доброто информационно списание за решения за съхранение на данни, както може да видите и от графиките на Fileserver-Large filesize-RAID5 на адрес http://tweakers.net/reviews/557/23. Тестовете с ARC-1160 512MB и ARC-1160 1G показаха по-добри резултати за ARC-1160 1G в сравнение с ARC-1160 512MB. В допълнение към подобрената производителност, 4/8-портовите продукти обединяват и много съвременни характеристики, които, вярваме, ще донесат непосредствени ползи за потребителите.


За ARECA

Areca Technology Corporation проектира и произвежда продукти за съхранение на данни за всички области на пазара, включително DAS, NAS и SAN. Всички PCI, SCSI и контролери за Fiber Disk устройства поддържат голям брой RAID нива, включващи 0, 1, 3, 5, 6, 10 или JBOD. Areca произвежда собствени ASIC, високоскоростни IDE контролери и RAID 6 устройства за постигане на висока пропускателна способност и надеждност. Усилията на компанията са фокусирани върху проучването и разработката на технологии за дискови устройства, отличаващи се с бърза производителност, висока степен на надеждност и по-ниски цени в сравнение с тези на конкурентните дискови устройства. Централният офис на Areca Technology е в Тайпе, Тайван.
http://www.areca.com.tw



Areca е регистрирана търговска марка на Areca Technology Corporation. Всички останали имена и имена на продукти са търговски марки или регистрирани търговски марки на съответните фирми.